Daily Paper Hoodie

Daily Paper Hoodie

Die gasten van Daily Paper gaan lekker, erg lekker. Niet enkel hebben ze op toffe plekken hun eigen shops. Ze liggen gewoon ook in de Bijenkorf. En dat is best een ding. De Bijenkorf wil graag een high end warenhuis zijn. En als je dan als Daily Paper in dat assortiment opgenomen wordt, dan doe je toch iets goeds. Nu wisten we het al dat ze wat goeds doen. Maar het is fijn dat inkopers bij grote ketens dat ook zien.

En zo kan het dus gebeuren dat je in de Bijenkorf tegen bijvoorbeeld deze Hoodie van Daily Paper aan loopt. Nu wil ik niet zeiken, maar shit waarom die Diesel trainingsbroek met opgerolde pijpen en die fucking lelijke Reebok schoenen op die foto. Ik zou als ik Daily Paper zou zijn, gewoon gaan bitchen bij de stylist van de Bijenkorf. Effe serieus, van alles wat je kon kiezen dacht de stylist dat dit het perfecte plaatje zou zijn? Nah ja, één ding is zeker, het ligt niet aan die moddervette hoodie van Daily Paper. En die haal je dus bij de Bijenkorf.

Tags from the story