Denham AW 2018 Indigo Manor Lookbook

Een van mijn favoriete labels uit Nederland heeft zojuist hun Lookbook voor de AW 2018 collectie gedropt. En uiteraard heeft Denham ook voor dit seizoen alleen maar mooie items. Dit is gewoon een van de betere labels mensen.

Mijn persoonlijke favorieten uit de collectie zijn de Brass Shell Jacket, een hooded soft shell welke tech en vintage best lekker samen brengt. En natuurlijk het Ransack Indigo Shirt, een wat oversized workwear shirt van een belachelijk lekkere stof.


Volgens mij is nog niet alles uit het lookbook ook in de webshop te vinden, want die zwarte denim met het rode schaartje achterop kom ik nog niet tegen. En iedereen heeft een zwarte Japanse denim nodig, dus ik hoop dat die snel ook nog dropt. Ook die halflange bubble jacket is ernstig goed te noemen. Maar wellicht nog niet nu het nog steeds rond de dertig graden is. Anyways, wat wel op voorraad is, dat check je natuurlijk bij Denham zelf.

Tags from the story