Denham Razor Slim Fit Jeans MIJV2DS

Denham Razor MIJVDS Header

Deze is voor de lliefhebbers van mooie denims. En dan tegelijk voor hen op een beperkt budget. Deze premium denim van Denham is namelijk in de uitverkoop en het is echt een steal. Normaal gaat deze broek voor 300 euro van de hand, maar nu haal je hem voor net geen 150 euro. En wat krijg je dan? Een heerlijke Denham Razor Slim Fit Jeans gemaakt van een prachtige Japanse Virgin denim.

De naam van deze uitvoering, de MIJV2DS, laat zich makkelijk uitleggen. Made in Japan Virgin 2 Dip Selvedge, ja het was gewoon een afkorting. Maar deze broek is dus gemaakt in Japan van een lap Japanse denim van 10z. Een lap Selvedge denim van een uiterst prima kwaliteit. De kleine rode schaar, het logo van Denham, is een teken dat deze broek uit Japan komt. De normale broeken hebben een witte schaar. Sommige Candiani denims van Denham hebben een gouden schaar. En rood betekend, fucking extra speciaal dus. Op moment van schrijven zijn alle maten haast nog beschikbaar. Enkel in de sale bij Denham The Jeanmaker zelf.

 

Tags from the story