Ferrari Portofino Roadshow

De afgelopen week kon je maar liefst 9 nieuwe Ferrari Portofino modellen spotten op de Nederlandse wegen. Ferrari is namelijk bezig met een belachelijk lekkere introductie tour de Europa voor hun Portofino. De Portofino van Ferrari is de opvolger van de California T. Deze Portofino is begin dit jaar geintroduceerd aan het grote publiek. Maar met deze tour probeert het merk de klanten van hun dealers te overtuigen om ook nog maar een Portofino te bestellen.

En eerlijk, als je het geld zou hebben liggen ken ik weinig redenen om deze prachtbak niet te kopen. Hij is sneller en mooier dan zijn voorganger. De V8 in het vooronder brengt een slordige 600pk. In een 3,5 seconden zou je de honderd moeten kunnen halen. En de top ligt ergens rond de 320. Niet dat je dat ever gaat rijden, maar het kan. Uiteraard wordt ook deze Ferrari in Maranello gefabriceerd. Start prijs ligt net boven de 240 duizend euro. Totaal niet haalbaar voor de gewone burger, maar oh zo mooi om naar te kijken. Dus vandaar hierboven ook de gallerij vol met plaatjes van de tour door Nederland met 9 van deze heerlijke wagens.

Tags from the story