Levi’s Vintage Trucker Jacket

Levis Vintage Trucker Jacket

Sean Wotherspoon op een jassie, dat is hoe deze Trucker Jacket van Levi’s Vintage zich het beste laat omschrijven. Gewoon verschillende lappen corduroy bij elkaar geraapt en daar een Trucker Jacket van gemaakt. Veel spannender is het niet. De grap is wel, dat ik deze jas dan wel weer best prima kan waarderen. Gewoon omdat het wat weg heeft van wat Patchwork achtige shit. En Patchwork is altijd goed voor een instant +1.

De kleuren van de jas zijn ook precies alle kleuren die ze in That Seventies show gebruikte. En dat onderstreept het Vintage gedeelte weer van deze jas. Is die makkelijk te rocken? Nee natuurlijk niet. Maar met een witte tee eronder en een goeie getrashde denim, kom je een heel eind gok ik zo.

Deze jacket spotte ik bij END.  waar ze ook een tee van Levi’s Vintage in dezelfde kleuren combo op stocken hebben.