Nike Air Max 87 OG

Nike Air Max  OG Header

Nike wat ga je lekker. Heel resellend sneakerland gooit deze OG colorway keer op keer op Marktplaats en eBay voor de hoofdprijs. En jullie droppen hem gewoon totaal onverwachts weer bij verschillende shops. Nu spotte ik ze in een full size run bij END., wees wel snel voor alle resellers het door hebben.

Alles ziet er zowaar redelijk OG uit ook. Geen gekke materialen, geen gekke high tech zooltjes. Maar gewoon de Air Max 1 zoals je de Air Max 1 zou willen. In het rood met wit. Lijkt me een duidelijke easy cop. Gewoon om je eigen voorraad weer wat dikker aan te leggen. Want je weet nooit wanneer je ze weer voorbij ziet komen. Deze schoen wil je namelijk altijd fris in de doos achter de hand hebben. Een absolute must have voor iedere liefhebber. Maar dat wist je al.

Anyways, snel naar END. dus en thank me later.