Nike Air Max 95 SE

Nike Air Max  SE W Header

Natuurlijk Nike, naai iedereen met een grotere maar dan 44 meer weer eens dik, Waarom zou je niet een van de vetste colorways van de Max 95 in tijden in een ladies only gooien? Waarom zou je deze ook maar gewoon in een full size run doen? Kon het er weer eens niet vanaf Nike? Allerjezus, wat ga ik hier slecht op. En tegelijkertijd ook weer niet. Gezien ik mazzel heb en net in deze ladies only variant nog wel ga passen. En dat wil je wel bij deze Nike Air Max 95.

Wat een allerjezus vette schoen is dit geworden. Hoezo heb ik deze niet veel vaker op de bekende social media voorbij zien komen? Pastel tintjes met Corduroy. Ik kan me lelijke Hybrids herinneren die hype gingen in die combi. Ja Wotherspoon, ik had het over die 1/97 dingen van je.

Maar deze Max 95, holy shit hey. Blauw Corduroy met pastel roze, spierwit en een beetje rood. Hoe kan je hier niet van houden? En het beste is, voor een ider met een maat kleiner dan 44, ze zijn gewoon nog op voorraad bij die helden van END.

Nike Air Max 95