Nike Air Max 97 in het wit

Nike Air Max  White Wolf Grey Header

Ik ben nog salty als een malle van het zo naief zijn om te denken dat ik wel een van de 10 raffles zou pakken voor die laatste Parra release. Kijk, een week campen om geen resell te betalen doe ik niet. Die wiskundige som komt niet uit. Dan zou resell lappen vele malen goedkoper zijn dan een week niet werken. Alleen resell lappen gaat volledig tegen al mijn principes in. Dus beide, not gonna happen.

En dus ging ik fucking naief lekker inschrijven op raffles. Alsof ooit iemand daarmee schoenen haalde. Man man man. Maar anyways. Niet gelukt dus die Parra. En nu? Gewoon andere sneakers shoppen. Ik heb net 500 euro uitgespaard door geen resell te betalen voor een paartje Parra. Dat zijn snel drie andere paartjes tegen retail. Waaronder deze heerlijke witte Max 97. Fuck die Parra zooi. Happy camper zonder te campen met deze Nike Air Max 97. Gespot bij Stuarts overigens.

Nike Air Max 97