Nike Air Max 97 Plus

Ik haar Hybrids, ik haat Hybrids, ik haat Hybrids. Maar godverdomme, deze schoen is wel echt een grail hoor. Ooit zag ik een sample op insta voorbij komen. En ik dacht destijds dat er weer een hobbyist een beetje had lopen klussen. Maar nee, deze schoen is echt. En iedereen ligt te slapen. Want deze schoen is dus gewoon nog op stock. Check je Footlocker, check je lokale Nike shop, of gewoon effe online.

Dit is de liefdesbaby tussen een Nike Air Max Plus en de Nike Air Max 97. De Plus is ook wel bekend als TN, en als Tuned Max en als de Franse straatschoffiesschoen. Maar anyways, de hybrid is gewoon vuur. Helemaal als die ook nog eens in deze kleurencombo dropt. Een ode aan de OG Tuned Max Tiger Orange. Wat ik zeg, zoek je lokale Nike store op, ga online, check Nike. Ze liggen er. En ze zijn gruwelijk.

 

Tags from the story