Nike Air Span II ‘Pure Platinum’

Damn, was ik al even een tijd niet meer aan het shoppen geweest bij FreshCotton. Geen goede reden voor eigenlijk, was gewoon van het netvlies verdwenen. Maar deze Nederlandse webshop blijft toch structureel wel lekker gaan hoor. Tijdens het bladeren in de nieuwe collectie zag ik dat ze een re-stock hebben van die ‘Pure Platinum’ pack van Nike. Gek genoeg is de Max uit deze pack meer hype dan de Span II. Terwijl juist die Span II lekkerder is.

Heel simpel, bij de Max stoor ik me vreselijk aan die zwarte mini Swoosh op de zijkant. Zwart komt verder bijna nergens op die schoen voor. Dus ook het als een schele panda. Die Span II heeft tenminste nog een portie zwart op de hiel en is veel meer in balans. Sowieso is het verder wel een lekkere pack. Prima voor de zomer. En gezien je morgen die Parra Max nooit gaat krijgen en een dikke L voor iedereen is, kan je je knaken maar beter gooien richting FreshCotton voor een van die units uit de ‘Pure Platinum’ pack.

Tags from the story