Nike Grandstand II Premium

Nike Grandstand II Header

Weet je, ik heb helemaal niets met deze schoenen. Nee, correctie. Ik heb helemaal niets met deze schoenen wanneer ik ze op de foto zie. Maar in real life zijn deze Nike Grandstand II Premium bijzonder fijne schoenen. Maar echt. De shape is on point. Op de foto ogen ze altijd lomp enzo. Maar in real life in een maatje 44, ogen ze helemaal dikke prima.

Zo ernstig prima zelfs dat ik twijfel om x2 te gaan op dit paartje. Dit is typisch zo’n schoen die je prima vindt wanneer je hem draagt, maar wanneer die helemaal op is je dikke spijt hebt dat je niet meer hebt gekocht. Zeg me niet dat je dat nooit gehad hebt. Anyways, koop deze schoen direct dubbel en enjoy een uiterst prima basic witte Nike tennis schoen. Ik spotte deze bij Mr Porter, maar ongetwijfeld heeft je favo sneakerboutigue ze ook wel op stock.

Tags from the story