Polo Ralph Lauren Polo Bear Crewneck

Polo Ralph Lauren Polo Bear Crewneck Header

Dat is heel veel Polo in een titel. Maar de Polo Bear van Polo Ralph Lauren is weer eens van de plank getrokken. En verdomme, dit gaat je weer geld kosten. Gelukkig niet al te veel. Voor een sweater met een Polo Bear erop is die nog goedkoop te noemen. Maar echt, dik onder de honderdvijftig voor dit juweeltje. Ik snap niet dat je deze tekst nog verder leest en niet gewoon al op die link geklikt hebt.

De sweater is er overigens ook als tee en als polo. Die zijn nog goedkoper. Dus op zich slim dat je door gelezen hebt. Hoewel je dit nu dus drie keer geld gaat kosten. Want als je net zo’n fan bent van de Polo Bear als de gemiddelde OurBubble volger, dan sta je nu al met je creditcard te wapperen. Snel naar END. dan maar. Enjoy!

Tags from the story
,