Rag & Bone Selvedge Denim Jacket

Rag Bone Denim Jacket Header

Nu snap ik dat de mussen dood van het dak vallen en je niet echt op een jas zit te wachten. Maar ik spotte deze Rag & Bone Denim Jacket vandaag bij Mr Porter. En deze wilde ik jullie niet onthouden. De jas doet me sterk denken aan een jas van RRL. Maar die kan ik zo 1 2 3 niet vinden. Kan me wel indenken dat de prijs van deze van Rag & Bone wel een stuk aantrekkelijker is dan die RRL versie.

Op zich is deze prijs van dit jack al niet echt heel subtiel te noemen. Maar voor ver onder de 300 euro een Selvedge Denim Jacket vinden, is dan ook wel weer lastig. De afwerking is echt weer top te noemen. De jas prijkt van de details, maar die zijn weer niet te opzichtig. Het is gewoon een puike basic om vrijwel iedere outfit mee op te knappen. Anyways, check het zelf maar bij Mr Porter.

0 replies on “Rag & Bone Selvedge Denim Jacket”