Ralph Lauren Polo Bear Knitted Crewneck

Ralph Lauren James Dean Bear Header

Nee joh, schreef ik vorige week nog over die betaalbare Polo Bear sweat. Vind ik nu ineens deze gem in de sale bij END. Normaal is een gebreide crewneck van Polo Ralph Lauren met die heerlijke Polo Bear erop veel en veel te duur. Een slordige 400 euro voor een crewneck gaat mij persoonlijk net iets te ver. Maar wanneer die in de sale ligt, dan is het lastig deze niet te halen.

Natuurlijk, ook deze prijs is nog niet mals. Maar hey. Het gaat hier dan wel om een knitted crewneck met die perfect Polo Bear erop. Dit keer is de beer afgebeeld als James Dean. No joke, dit is die legendarische pose van James Dean. De outfit van de beer klopt verder ook. Hoeveel iconischer dan deze crewneck wil je het hebben? Nog een aantal maten zijn beschikbaar, dus snel naar END., deze wil je niet missen.