Ralph Lauren Souvenir Jacket

ralph lauren souvenir jacket header

Yes, de Souvenir Jackets zijn nog steeds een ding. Best lekker wel. Een item zo tijdloos als deze jas. En wat fijn dat ook Ralph Lauren gewoon door blijft gaan met lekkere jassen als deze gooien. De Souvenir Jacket, ik heb er ooit al eens een stuk over geschreven. Maar de zoek functie op de site laat nogal te wensen over. En eerlijk, met een slordige 3000 artikelen op mijn naam, weet ik ook niet alles meer van wat ik ooit eerder heb geroepen.

Sterker nog, kan zo maar zijn dat ik shit nu zou aanprijzen waarvan ik vroeger zei dat het kut was. Maar dat is met Souvenir Jackets niet het geval. Die heb ik altijd tof gevonden. De eerste post die ik kan vinden over de Souvenir Jacket is er een over een jas n Levi’s. Anyways, Ralph Lauren doet ook even een duit in het zakje. En deze jas is meteen raak. Gewoon een prima groene jas met veel toffe details.

De print op de birst is goed. Een ouwe Amerikaanse wagon met wood panels, is altijd instant +1. De rud kent een dikke afbeelding van een surfer, redelijk cliché, maar het werkt. En het is Ralph Lauren. En Ralph Lauren mag best cliché zijn. Ik spotte deze jas op stock bij END., waar anders?

Tags from the story
,