adidas x C.P. Company

Wanneer je deze beide merken in 1 zin hoort, dan moet je waarschijnlijk direct denken aan je seizoenskaart en het uitvak. De merken hebben op zichzelf niet meteen een 1 op 1 relatie met de voetbalsupporter, maar wanneer je beide merken combineert, dan weet iedereen het dat je het over Terracewear hebt. Dan kan je de casuals aan zien komen lopen. Dan weet je dat we het over voetbal hebben.

En blijkbaar snappen ze dit bij adidas en C.P. Company ook prima. En gooien ze zo waar een collab. En die capsule heet dan ook maar meteen Terracewear. Alsof het nog niet duidelijk genoeg was wie de doelgroep van deze collab is. De capsule is best uitgebreid. Maar de mooiste items heb ik voor je even uit de persmap getrokken. Uiteraard hebben we daar de Samba en een variant op de Coggle Jacket. Anders zou het niet echt zijn, lijkt me toch. Waar het verkrijgbaar gaat zijn? Uiteraard bij END. Maar je kan natuurlijk ook de site van C.P. Company zelf eens checken.