Carhartt Trapper Parka

Carhartt Trapper Parka Header

Kijk, die zomer was leuk. We tikte bijna nog die 40 graden aan. Maar dat is nu allemaal wel weer voorbij. En net wanneer je niet meer zwetend als een otter door je kantoortuin heenloopt, wordt het weer koud. Je was net zo lekker gewend aan die 30+, en nu mag je blij zijn dat het de 20 nog haalt. De volgende stap is 10 graden. En dan zit je te rillen als een rietje. Je bent het niet meer gewend. Vroeger was 10 graden precies de temperatuur om je jas thuis te laten. En nu? Nu moet je meteen deze dikke parka van Carhartt aan.

Misschien wat overdreven, maar ja. Deze jas ga je sowieso nog nodig hebben komend winter. Ik ga niet ontkennen dat mogelijk de aarde aan het opwarmen is. Maar het wil niet zeggen dat het deze winter niet onder de 0 graden gaat zijn. En dan heb je toch echt weer een beetje nette parka nodig. Deze in het ecru met zwarte details is helemaal prima. De bontkraag is van nepbont. En mocht je bang zijn voor actievoerders die dat niet zien, dan kan je deze er ook gewoon van af halen. Ik spotte de jas bij END.