Denham JV Raglan Crew

Denham JV Raglan Crew Header

Denham maakt belachelijk fijne denims. Maar serieus, die broeken van hun zijn redelijk ongeëvenaard. Nu zal ik wel een special afwijking in mijn bouw hebben, maar die Razor van hun, geen andere denim zit beter bij mij dan die. Maar daar gaat dit bericht niet over.

Want naast prima jeans, maken ze dus ook fantastische basics. No joke, neem bijvoorbeeld deze JV Raglan Crew. Een heerlijke zachte sweater van een stof, pfff, zo wil je dat iedere sweater is. Deze sweater zit al enige tijd in de collectie en ieder seizoen droppen ze weer een paar nieuwe kleuren. Dit seizoen kan je deze groene variant halen. Ook wel bekend als de 1000 year green. Geen idee waar die naam vandaan komt. Maar hey, dit is je nieuwe favoriete sweater, boeien hoe die kleur heet. Je haalt die trui bij Denham zelf, voor een uiterst prima prijs.