GANT Rugger Selvedge Shirt

GANT Rugger Sale Header

Wel lekker, die zomer houdt nog wel een paar weken aan en alle shops hebben hun zomercollectie voor dikke discounts liggen, omdat de wintercollectie het magazijn uitpuilt. Ik kan haast geen medelijden meer hebben met de winkels wanneer in alleen nog sale koop. De sale artikelen zijn altijd te koop op het moment dat je ze wil hebben. In tegen stelling tot de laatste nieuwe collecties. Die structureel een seizoen te vroeg dropt. Anyways, sale. Dit maal weer bij END. waar ik dit heerlijke shirt van GANT Rugger spotte.

Gewoon een goed shirt van GANT uit de Rugger collectie. De collectie met de iets subtielere fit dan basic GANT. Dit specifieke shirt kent een button down en een heerlijke lichtgewicht stof met een mooie Madras ruit. Alle maten nog beschikbaar, dus snel naar END.

Tags from the story