Najaarscollectie shoppen bij VT Mode

Najaarscollectie

Het is nog hoogzomer, maar langzaamaan begint het vanzelf weer najaar te worden. Hoog tijd om eens je kast door te spitten om te zoeken naar wat nog ontbreekt in je collectie. Vandaag struin ik door de site van VT Mode om eens te zien wat voor mooi spul we kunnen halen voor het najaar.

VT Mode is een shop welke per toeval op mijn pad terecht is gekomen. En ik moet zeggen ze hebben een prima gebalanceerde collectie van toffe labels. Naast een online shop hebben ze ook een fysieke winkel in Weert. Mocht je in de buurt zijn, kan je natuurlijk ook daar altijd terecht. De merken die ze hebben zijn onder andere Scotch & Soda, Levi’s, G-Star, maar ook PME Legend en Vanguard kleding.

Over die laatste twee heb ik nog niet veel geschreven. Maar voor het najaar hebben die wel wat classics in de collectie. Van PME Legend is deze Hudson Bomber bijvoorbeeld zo’n klassieker. Gewoon een aviator jacket van leer met een goeie shearling kraag. Voor wanneer de temperaturen even te ver zakken. Deze jas vind je bij VT Mode in hun PME online shop.

Die jas is bijvoorbeeld prima te combineren met een goeie knitted sweater van Scotch & Soda, een zoals deze multicolor variant. Met wat grijs groen en zwart erin. Een prima crewneck voor over een simpele tee, of als bovenlaag over een denim shirt of Oxford Cloth Button Down. Zelf ga ik altijd voor een crewneck, gewoon puur voor het gemak. Een v neck met een goed shirt is wel prima, maar zonder shirt is een crewneck gewoon net beter.

Gooi dat dan weer in combinatie met een lekker chino. En je outfit is klaar. Mijn persoonlijke voorkeur is deze Scotch & Soda Mott Classic Chino. Scotch & Soda kent altijd een prima fit bij hun denims en ook zeker bij hun chino’s. Althans, dat geldt voor mijn lichaamsbouw. Dus vandaar de keuze voor deze van Scotch & Soda. Maar je kan natuurlijk ook voor een andere broek gaan. Zoals bijvoorbeeld deze groene versie van PME Legend, die past ook prima in deze combinatie.

Anyways, gewoon een bescheiden uurtje browsen bij een nieuwe webshop voor mij en ik vind een prima outfit voor het najaar voor je. En omdat die shop tof is, hebben ze speciaal voor jullie ook nog een prima kortingscode geregeld. Dus zo maar een tip, check VT Mode en gebruik deze kortingscode: VT-18LQFJLP. Deze is geldig tot 5 november 2018.

 

Tags from the story
,