Nike Air Max 95

Nike Air Max Mossad Header

Ooit lang geleden liet Ronnie Fieg op Twitter een ontwerp zien van een Ascis sneaker, hij gaf deze de bijnaam Mossad. En Die had een groen met oranje colorway. Sindsdien hebben veel labels een dergelijke colorway gedropt. En nooit echt met veel succes. Het gros kan ik me wazig herinneren. En geen schoen in die combo is me meer bijgebleven dan die Mossad. Tot Nike even zijn spel ging spelen.

En zie hier, een schoen die dezelfde colorway beter draagt dan die bewuste Asics sneaker. Wellicht door de verschillende tinten groen. Of het simpele feit dat hier een Swoosh op staat en op die Asics niet. Kan natuurlijk. Anyways, lang verhaal kort. Had Fieg die colorway bewaard voor deze schoen met Nike, had die never niet verkrijgbaar geweest voor normale stervelingen. Nu, omdat deze schoen helemaal niets met Fieg te maken heeft, scoor je hem gewoon bij END. zonder moeilijk te doen met Raffles en Bots. Het kan verkeren.