OFF-WHITE footwear

Ik ga niet liegen, ik ga best lekker op veel kleding uit de collectie van OFF-WHITE. En ja ik was vreselijk salty toen ik niets uit die The TEN Nike release kon krijgen. Maar nu na het zien van de eigen collectie sneakers van OFF-WHITE biggelen de tranen me wel over de wangen. Holy shit, het is best een kunst om zo duidelijk te maken dat je wat schoenen betreft er zo weinig kaas van hebt gegeten.

Ik snap dat na die hype Nike OFF-WHITE releases een eigen schoenen drop er sowieso bij hoort. En het kan ook zo maar zijn dat die schoenen al er eerder waren dan die Nike collab. Maar dat we die never eerder op het net zagen lijkt me niet gek. Want wat is die schoenen lijn toch lelijk. Met prijzen vanaf een 300 euro is iedere resell prijs voor die Nike collab nog recht te praten ook. En ja ik haat ook nog steeds op resellers.

Over resellers gesproken, Kith heeft wel een vette actie daartegen. Meer daarover bij Highsnobiety.  Natuurlijk ging ik ook erg goed op dat nieuws bericht. Maar dat staat even los van die lelijke schoenen van OFF-WHITE zelf. Anyways, tot zo ver my two cents. Mocht je een andere mening hebben? Let me know. Ik hoor graag waarom deze schoenen wel tof zijn. Wellicht ga ik het ooit nog snappen.

Mocht je toch deze drop willen halen, check Mr Porter.

 

Tags from the story