Polo Ralph Lauren Crewneck

Polo Ralph Lauren Crewneck Header

Een unicum, een post over iets van Ralph Lauren en er staat niet eens een Polo Bear op. Maar hey, deze crewneck van Ralph Lauren is mogelijk net zo vet als al die Polo Bear heat van de afgelopen tijd. Deze crewneck is Ivy en Prep tegelijk. Deze crewneck heeft alles voor zich om maar gekocht te worden.

En heel gek, deze crewneck is gewoon nog op stock bij Mr Porter. Zo waar in alle maten beschikbaar. En dat terwijl ik eigenlijk twee weken terug hier al over wilde pennen, maar gewoon te lui was om even achter het toetsenbord te kruipen.

Maar doe er je voordeel mee. Want ja, na vandaag gaat die sweater natuurlijk hype en vis je weer vrij rap achter het net. Bordeaux rood met navy en geel. Een betere colorway kan je niet bedenken. Dit is zo klassiek. Dus check Mr Porter en enjoy!