Ralph Lauren Purple Label Polo Bear

Polo Ralph Lauren Purple Label Polo Bear Header

Van Ralph Lauren zijn er teveel verschillende sub labels. Ze slopen ze wel af en aan. Zo zie je RLX en Polo Sport never meer, hebben ze nog een cheapo RRL gehad welke je never meer ziet. Maar RRL en Purple Label zie ik ze niet snel slopen. Van die laatste spotte ik een heerlijke cashmere sweater. Zoals je weet, ik ben fan van alles met die Polo Bear erop. En ja, die Polo Bear komt dus ook gewoon in de collectie van Purple Label voor.

En voor het bedrag van 1 maand huur in Amsterdam Noord koop je dus deze grijze cashmere crewneck met een behoorlijk dandy Polo Bear erop. No joke, die sweater is 1250 euro. Daarvoor koop je dus 10 keer die ‘normale’ Polo Bear crewneck van laatst. En voor de echte liefhebbers heb ik morgen nog een Polo Bear verrassing. Deze Purple Label rammer haal je bij Mr Porter overigens.

Tags from the story
,