Scotch & Soda Quilted Suède Bomber

Scotch Bomber Header

Oh shit, hebben we net een prima item van Hollands Glorie gepubliceerd, die heerlijke sweater dan Denham. Krijgen we hier nu een volgend juweeltje. Deze bomber van Scotch & Soda. Kijk laten we voorop stellen dat ik en suède jassen niet echt hand in hand gaan. Maar deze is wel echt gruwelijk.

De bomber heeft een quilted motief erdoor geborduurd en uiteraard kennen de manchetten en kraag een varsity achtige striping. De kleur is rood, maar met suède is dat nooit echt knal rood. Achterop de jas zit nog een varsity achtige Scotch AMS opdruk. En normaal haat ik dat, maar deze jas komt er wel mee weg. Stiekem is deze jas gewoon ernstig vet. Rest nog de enige vraag, ben je bereid bijna 500e stuk te slaan op een jas die je niet iedere dag aan gaat trekken? Als daarop het antwoord ja is, check de Bijenkorf.