Levi’s Sherpa Trucker

sherpa trucker jacket needle park p  image

We kunnen nog een week genieten van een heerlijke nazomer, maar de herfst nadert wel met rasse schreden. En dat wordt het tijd om weer even een prima extra laag aan je outfit toe te voegen.  Nee het is dan niet direct noodzaak om in een down jacket rond te gaan lopen, maar bijvoorbeeld wel deze Levi’s Sherpa Trucker.

De jas is wel bekend. Levi’s heeft hem dan ook al sinds jaren in de collectie. En nee hij is nooit te oud. Dit jassie kan eigenlijk altijd wel. Net zoals een normale denim jacket is deze gevoerde variant ook zo’n typisch item dat eigenlijk altijd wel zijn plek kent. Fashion is constant in verandering, maar fashion is kut. Wat je nodig hebt is gewoon een standaard fall back voor wanneer het frisser wordt. Mix deze op een chino, op een denim over een sweater of een flannel en je bent er klaar voor. Ik spotte deze bij Stuarts.

Levi's Sherpa Trucker