New Balance M997NM ‘Duck Camo’

New Balance  Duck Camo Header

Shit New Balance, anders gooi je uit het niets even een gruwelijke schoen. Sowieso is de 997 een topper. Maar in deze combo is die echt gruwelijk. Er zit geen enkele fatsoenlijke logica in de kleurencombo, maar damn. Een tekening van mijn kind van 16 maanden is net zo ongecontroleerd als dit kleuren palet. En ook daar ben je trots op. Dus ik gok dat dat de reden van mij liefde voor deze schoen is.

De schoen is overwegend grijs. Heeft een groen grijze toe box en een duck camo tong. Verder vindt je her en der nog wat wit oranje en geel. Maar je bent niet blind, dat heb je ook al gezien. De schoen is Made in the USA, dus premium materialen en alles. Ik zag bij END. dat ze alle maten nog beschikbaar hebben. Best grappig, want dit lijkt me een schoen waar je later spijt van krijgt dat je hem hebt laten liggen. Hoewel, die prijs.

New Balance 997 Duck Camo