Acne Studios Canada Narrow Scarf

acnestudios canadanarrownewscarf palepink header

Anderhalve week geleden liep ik op vakantie nog in een slordige dertig graden rond. In de avond zakte de temperaturen tot ongeveer 25 graden. Hier nu deze week mag je blij zijn als de temperatuur overdag boven de 20 uitkomt. En in de avond, durf ik haast niet naar buiten zo koud. Ik moet nog erg wennen aan de temperaturen hier. En dat terwijl we toch echt niet mogen klagen over de nazomer. Sterker nog.

Dit weer leent zich dus uitermate goed voor dunne jassies en een mooie sjaal. Kijk in de winter wanneer het echt fucking koud is, dan doet fashion er niet meer toe. Dan pak je je Penfield of TNF Donsjas, dan zoek je je techfleece handschoenen en blaas je het stof van je Timberland’s. Maar in de herfst zoals nu, dan kan je nog wegkomen met een prima denim jack en een mooie sjaal. Een sjaal zoals deze van Acne Studios. Prima kleur, mooi van wol en met een minimalistisch label. Ik spotte deze bij END., waar anders.

acne studios sjaal

Tags from the story
0 replies on “Acne Studios Canada Narrow Scarf”