adidas Ultra Boost Maroon

adidas Ultra Boost Maroon Header

Deze is weer voor een ieder met een kleine maat die ook in de dames releases past. Want natuurlijk zal een gruwelijke kleurencombo weer eens niet als alleen een damesschoen gedropt worden. Dit maal is het adidas die zich, met de adidas Ultra Boost Maroon,  hier aan schuldig maakt, maar Nike kan dit net zo goed. Hoezo? Ik snap dit nog steeds niet.

Maar deze Maroon met groen adidas Ultra Boost is duidelijk een van de vetste kleuren combo’s die dit seizoen droppen. De Maroon kleur die hier meer oud roze lijkt is geniaal bij die groene kleur. De combo lijkt nog het meest op een paar oude gordijnen welke ooit in de familie in bezit waren. Dus wellicht heb ik gewoon een melancholische kijk op deze colorway, dat kan natuurlijk. Deze adidas spotte ik overigens bij END., dus mocht je onder de maat 44 hebben, enjoy!

adidas Ultra Boost Maroon

 

Tags from the story