adidas Ultra Boost White, Ink & Vapor Grey

adidas Ultra Boost Header

De Ultra Boost van adidas. Je zou er minstens 1 paartje van in de kast moeten hebben. Al was het maar om te begrijpen waar die hype nu al die tijd over gegaan is met deze Ultra Boost. En eerlijk, ja de schoen is fucking comfortabel. Maar dat is een Span II van Nike ook. En met de huidige sale prijzen van die schoen, kan je daar 3 paar van scoren voor de prijs van een Ultra Boost.

Dat neemt niet weg dat de Ultra Boost echt wel een top schoen is. Jammer voor adidas dat ze de techniek van de zool niet zelf bedacht hebben en dus dikke kosten aan de leverancier van het materiaal hebben. En dat deze schoen dus bij lange na niet zo lucratief voor adidas is, als je zou denken kijkende naar de straat en de hoeveelheid dat de schoen voorbij komt.

Anyways, deze schoen dus van adidas, ik vond deze kleurcombo wel even de moeite van het tonen waard. te meer omdat die zo lekker gaat bij die jas van vanmorgen van Aquascutum. En gezien adidas ook prima in het stadion gedragen kan worden, zag ik de outfit wel al redelijk voor me. Deze colorway van de Ultra Boost is de White, Ink en Vapor Grey variant. Ik spotte deze op stock bij END. overigens.

Tags from the story
0 replies on “adidas Ultra Boost White, Ink & Vapor Grey”