Clarks Originals Wallace Hike Boot

Clarks Originals Wallace Hike Header

Weet je die Grenson boot van vorige week nog? Worden die Moc Toe Boots deze winter ineens weer hype ofzo? Ik zie namelijk net dat onze vrienden van Clarks Originals ook een vergelijkbare boot geïntroduceerd hebben. Kan natuurlijk zijn dat ik een memo heb gemist. Maar ik geloof dat ik weer even mijn schoenenhok in duik om wat oude Moc Toes op te poetsen.

Of ik volg even de link naar END. alwaar ik deze Clarks Originals dus spotte. Een schitterende boot wel. Tikkie aan de dure kant voor een Clarks Originals, maar ik snap waar de prijs vandaan komt. De zool is van Vibram, de upper is van heerlijk Kudu (Koedoe dus) leder en de upper is middels de Polden techniek. Een beetje een oldskool methode die het comfort ten goede zou moeten komen. Geen idee verder, wat ik wel weet is dat deze Clarks Originals Wallace Hike schoen stiekem heel vet is.

Clarks Wallace Boot