Clarks Originals Weaver Hike

Clarks Originals Weaver Hike Header

Weet je die Moc Toe boot van Clarks nog waar ik vorige week over schreef? Nou in dezelfde drop als die boot is ook een nieuwe uitvoering van een oude bekende van Clarks gedropt. De Weaver hebben ze even een nieuwe leven in geblazen. En eerlijk, het resultaat is vetter dan je zou verwachten van een oude bekende schoen op een nieuwe zool.

Wellicht komt het doordat Nike mijn beeld van Hybrids de laatste weken volledig vertieft heeft met alle lelijke meuk die ze droppen. Ja die 87/90 Hybrid en die 97/TN zijn dope, de rest is volkomen kut. Sorry, dat is de waarheid. Maar door die streken van Nike had ik geen hoge verwachtingen toen ik de geruchten over een Weaver Vibram Hybrid hoorde.

Zie hier alleen even het resultaat. Yup, deze schoenen wil je gewoon. Net als die Moc Toe van vorige week is de upper van Kudu leder gemaakt. En ook de zool is dezelfde. Eigenlijk is alles hetzelfde alleen het model van de schoen en de manier van het bovenwerk op de zool vastzetten. Maar ook dat heeft meer met het bovenwerk te maken. Anyways, lang verhaal en met drie alinea’s in deze post ga ik al ver over mijn max heen. Het moet geen werken worden namelijk, dat schrijven over schoenen. Check gewoon deze Weaver bij END., best een vet schoentje namelijk.

Clarks Originals Weaver Hike