Denham Bruler Jacket

Een tijd terug had ik heerlijk Fusion gegeten, Euro-Asian meuk. En soms werkt Fusion in de keuken echt dikke prima, maar vaak valt het toch ook wel tegen. De fusion die ik vandaag tegenkwam viel alles behalve tegen. Maar laat dat maar aan dit heerlijke Amsterdamse label over, de Denham Bruler Jacket is geniaal.

Dit is een fusion van Franse en Japanse invloeden. De jas an sich is overduidelijk gebaseerd op een klassieke Franse workwear jacket. Alleen de borduursel, meer dan 700.000 stiksels per jas, zijn duidelijk ge├»nspireerd door de Japanse kimono’s. In dit geval die van A. Kitagawa specifiek. Het is een camo op denim. En fuck wat werkt dat toch vreselijk lekker. Als er 1 label werkelijk hun hele collectie mag sturen naar ons HQ is het Denham wel. Alles wat ze maken is gewoon belachelijk lekker.