Grenson Garrett Boot

Grenson Garrett Boot Header

Jezus Christus, Grenson, wat doen jullie nu?

Ik weet niet of ik hier al klaar voor was eigenlijk. Maar Godskolere, ik moet deze hebben. Laten we maar bij het begin beginnen. Ik hou van haast alles wat Grenson gooit. Ik mag ook van geluk spreken dat ik een paar of 4 van hun in de kast heb staan. Eigenlijk van alle mogelijke schoenen die je ooit nodig kan hebben, heb ik het wel van Grenson.

Maar deze Moc Toe boots, pff, hou op met me. Die had ik even niet aan zien komen van dit label. Ze hebben over het algemeen een wat meer traditionele Engelse slag schoen in de collectie. Een Tasselloafer, een Brogue, een Monk Strap, een Derby, allemaal redelijk veilig en standaard. Maar een Moc Toe met crêpe zool, en een materiaal gebruik zoals je het bij Yuketen vaak ziet, nee dat hadden ze nog niet. En deze schoenen zijn allerjezus vet. Ik zie ze wel onder een raw denim deze herfst.

Geen idee hoe de maat valt bij deze Grenson, maar gok dat ik maar weer voor een UK 9 ga. Bestellen kan uiteraard bij END., die hebben deze schoen al weer op voorraad.

Grenson Garrett Boot

Tags from the story