J. Crew Wool-Blend Bomber

J

Wanneer je een bomber gooit en je maakt die van een wolblend en vervolgens doe je ook nog wat sportieve striping in de manchetten en kraag. Hebben we het dan niet stiekem gewoon over een varsity? Helemaal als je de drukknoop sluiting bekijkt en de steekzakken zonder sluiting. Nu kan ik het mis hebben natuurlijk. En wellicht is er wel een andere reden om deze jas een bomber te noemen. Maar in mijn boek staat deze onder een varsity genoemd.

Anyways, hoe je het ook noemt, het is een vette jas. Daar kunnen we het vast snel over eens zijn. Goeie kleurcombo, beetje Ivy, helemaal goed. Gaat ook wel lekker in de herfst in een outfit bij die schoenen van vanmorgen. De prijs van de jas is niet eens echt gek. Mogelijk omdat het ‘maar’ een J. Crew is. Welke ik overigens vond bij Mr. Porter. Dat dan weer wel.

J Crew Bomber

Tags from the story