Parbleu Footwear MJOK1

Parbleu Header

Parbleu Footwear, dit sympathieke label schreef ik al eerder over. Zij droppen dit weekend weer eens iets nieuws. Het merk is bekend om de minimalistische lijnen en de eenvoud. Maar nu gooien ze geheel in lijn met de Nineties Revival een iets complexere schoen. En zowaar is er ook nog wat branding van het label te vinden op de schoen ook. Iets wat tot verkort tot een minimum beperkt werd.

Het gaat hier om een tennis schoen van su├Ęde, mesh en luxe nappa. Een combinatie van materialen welke perfect werkt. De schoen kent een voering van badstof, voor dat stukje extra comfort. Leuk detail is de naamgeving van deze schoen. Ieder Parbleu Footwear model leent als naam de initialen van een van de vrienden van de oprichter van het label. de MJOK leent zijn naam van de bekende misdaadjournalist Jens Olde Kalter. Zo maar een feitje horende bij deze schoen. Ze gaan vanaf zaterdag aanstaande in de verkoop. Dan zijn ze te halen in de pop up store op de Ferdinand Bolstraat 96 in Amsterdam, maar ook bij Oebens Mercantile in Utrecht.

Parbleu