Polo Ralph Lauren Patchwork Down Jacket

Polo Ralph Lauren Patchwork Down Jacket

Deze jas kan alleen Ralph Lauren maken. Nou ja, alleen zij kunnen hem maken dat die nog redelijk betaalbaar blijft. VisVim had deze jas ook kunnen maken, maar dan had je er minstens 2 ruggen voor neer moeten tellen. Nu nog niet eens een halve. En dat scheelt toch weer, zullen we maar zeggen.

Maar serieus, deze jas is wel gruwelijk. Is het je enige winterjas die je haalt, dan moet je je afvragen of je wel zo’n opvallende wil. Krijg je toch snel het “Oh heb je hem weer met die jas”- gehalte. Mocht je nog een paas basic winterjassen in de kast hebben, dan moet je deze van Polo Ralph Lauren gewoon ook halen.

Het is een Down Jacket, een normale bubble jacket. Maar dan op zijn Ralph Laurens. Met een soort van patchwork van allemaal bekende prints. Goeie ruiten met camo en uiteraard is er ook nog ergens een Polo paardje. Wat een belachelijk lekkere jas is dit. Te halen bij Need Supply.

Polo Ralph Lauren Patchwork