Ralph Lauren Rugby Shirts

Holy shit, enige tijd terug was ik in een OurBubble WhatsApp groep nog los aan het gaan over rugby shirts in het algemeen en de belachelijke staat van dienst van Ralph Lauren in dit segment. De ene na de andere vintage Polo Sport Rugby vloog over het scherm. Maar dat er ook nog iets als Rugby Ralph Lauren bestaan heeft, was tijdens de discussie even vergeten.

Tot zojuist, het moment dat ik deze Polo Ralph Lauren rugby shirts zie bij de Bijenkorf. En ik daar op dat camo shirt dat lelijke logo zie. RLFC met een skull op een veel te grote patch. Ook mooi dat die patchwork rugby best vet is, een prima logo voert, maar 1925 erop heeft staan in tegenstelling tot die camo unit met zijn 1923.  Inconsistentie in nietszeggende verzonnen getallen, ik ga er erg goed op. Feit is wel dat die camo unit zo hier in de kast zo mogen hangen, naast die patchwork variant. Hoewel ik moeilijk zal kunnen wennen aan die zak op de arm. Feit is ook dat die shirts vroeger een stuk minder prijzig waren. Zeker in de Polo Sport lijn. Godver, wat baal ik dat ik die oude Polo Sport meuk allemaal veel te groot kocht vroeger en nu dus alles maar heb weggeflikkerd.

Anyways, deze juweeltjes van Ralph Lauren zijn dus vanaf heden te halen bij de Bijenkorf. Niet te lang wachten, want ongetwijfeld gaan ze als warme broodjes.

0 replies on “Ralph Lauren Rugby Shirts”