Viberg Derby Boot

Viberg Derby Header

Weet je die Ivy Road collab van Division Road Inc en Viberg nog? Nou bij Division Road Inc hebben ze dus nog meer Viberg binnen gekregen deze week. Oké, deze maakt geen deel uit van die heerlijke Capsule COllection, maar dat mag de pret niet drukken lijkt me. Deze schoen nadert gewoon perfectie. Althans, voor een boot natuurlijk. We hebben et  over een Derb Boot.

En ja een derby Boot is precies je kan verwachten, strak, minimalistisch weinig tierlantijnen en gewoon degelijk. Een Derby Bootvan Viberg is dat alles in het kwadraat. Wat een ongelooflijk hoogstandje in schoenenland is dit. En dan ook nog eens uitgevoerd in een heerlijke Arabica Calf Suède. Man man man, het is dat ze zo vreselijk duur zijn, anders zou je er meteen drie paar van kopen. Je kan ze halen bij Division Road Inc.

Tags from the story
0 replies on “Viberg Derby Boot”