Viberg IVY Street Bobcat Boot

Viberg Ivy Street Bobcat

Soms struin ik wat door de talloze Insta accounts. Negen van de tien keer is het bagger waar ik tegen aan loop. Het zoveelste zelfde type in het zoveelste zelfde pitoreske dorpje in het zoveelste zelfde land. Maar af en toe zitten er tussen die duizenden accounts pareltjes. Pareltjes die je weer leiden naar een bak vol parels. En zo kwam ik ineens op de insta van Division Road Inc. Nog nooit eerder van gehoord.

Blijkt dus een shop te zijn. Een verdomd goede shop. Ergens in Seattle schijnen ze te zitten. Dus noteer die naam voor je volgende trip. De shop heeft een verdomd fijne collectie. En blijkbaar een bak geld om dikke collabs met onmogelijke labels te trappen. Laten we wel zijn, er zijn niet heel veel winkels die en collab met Viberg gooien. Waarschijnlijk om de simpele reden dat een paartje begint bij minimaal 700e.

Maar dus, Division Road Inc heeft een hele dikke IVY Street Capsule gegooid met daarin onder andere deze boots. Ook de rest van de Capsule is vet, wellicht later daarover meer. De boots hier zijn gebaseerd op een OG van Viberg, ooit getekend door Ed Viberg zelf, ergens in de jaren zestig. Dit is een workwear boot van de hoogste kwaliteit. En nee je hoeft er niet mee het bos in om hout te kappen. Je mag hem gewoon op kantoor onder je rauwe denim rocken. Wat een belachelijk mooi paartje schoenen. Check Division Road Inc.

Tags from the story