adidas Temper Run Shopur Shopur Glow

adidas Temper Run Shopur Shopur Glow Header

Natuurlijk ging ik al erg lekker op die Yung-1 van adidas. En natuurlijk heb ik verder helemaal niets met die dad shoe hype shit die gaande is. Maar shit, wanneer je als adidas zijnde een schoen dan lomp maakt en in het paars met mint groene details gaat gooien, dan vraag je er wel om dat ik er over ga schrijven.

Ik snap dat je nu haat verwacht. Ik heb me vaker niet al te mild uit gelaten over dit label en de gekke high fashion approach van ze. Maar shit. Ik ga niet liegen. Ik vind ze gewoon gruwelijk vet. Sorry.

Ik heb geen idee hoe je ze moet rocken. Maar ze zullen vast prima gaan onder een denim. Maar wat ik zeg, ik heb geen idee. Gok dat ze het best gaan onder een short in de zomer. Maar dat duurt nog even. Hoe je ze ook denkt te gaan rocken, halen doe je ze bij FreshCotton.

adidas Temper Run Shopur Shopur Glow