Alden bij END.

Er is een nieuwe collectie Alden schoenen bij END. gedropt. En nu kan je natuurlijk direct naar END. surfen en bestellen. Maar je kan ook hier door de plaatjes heen browsen en denken, fuck die moet ik hebben, dan op de link klikken en dan ze kopen. Het is maar net wat je makkelijk vindt natuurlijk.

Uit de hele drop bij END. ben ik zo vrij geweest mijn favorieten te kiezen. Het gaat hier om drie paartjes. En mocht je toch geld als water hebben en verder geen ander schoeisel meer willen kopen, dan adviseer ik ook deze drie paartjes maar op de klop te tikken. Veel veelzijdiger dan deze collectie ga je het niet krijgen. Hoewel, ik had stilletjes de hoop op nog een Saddle Shoe of een goede Tassel Loafer, maar het is herfst, ik neem genoegen met 2 boots en een longwing.

Laten we wel zijn, dit zijn alle drie gewoon klassiekers van Alden. Het moet gek lopen willen ze deze eens niet in de collectie hebben. en heerlijke Round Toe Snuff Suède Boot, een klassieke Alden Indy in een bruin Chromexcel en de geniale Burnished Tan Calf Long Wing Brogue. Alle drie minstens zo perfect. Alle drie prima onder je denims. Alle drie behorende tot de schoenenporno van de bovenste plank. En alle drie verkrijgbaar bij END.

 

Tags from the story