Barbour Tartan Sjaal

Barbour Tartan Sjaal Header

De Barbour Sjaal, juist. Daar hebben we natuurlijk eerder over geschreven. Maar het feit is. Dit ding is ieder jaar prima. Ieder jaar rond deze tijd denk je, fuck waar is mijn sjaal. En ieder jaar rond deze tijd denk je, fuck waarom zijn die units allemaal aan de prijs. En dan is daar ook ieder jaar weer Barbour.

Zij gooien dus al jaren de beste sjaals voor de beste prijs. Altijd met een mooie tartan, altijd van prima lamswol en altijd zijn ze vet. Oh ja, en ook altijd zijn ze onder de veertig euro. Dus dan is het geen ramp dat je ze ieder jaar opnieuw kwijt raakt. Ze doen het ook goed in het uitvak trouwens. Natuurlijk het is geen Aquascutum of Burberry, maar shit het is een Britse ruit. Deze haal je bij END. overigens.

Tags from the story