Clarks Originals x Wu Wear Wallabee Boot

Clarks Originals Wallabee Wu Tang Header

Natuurlijk, Wu Wear gooit een collab met een schoenenlabel en iedereen slaapt weer. Hoe dan? Ik zeg het je, was dit een zwart gele dunk geweest ging die tegen absurde prijzen over eBay rond. Maar nu het maar een Wallabee is kan je een aantal dagen na de drop deze gewoon nog online scoren. En dat terwijl deze Wallabee meer OG is dan die gekke Dunks.

Begrijp me niet verkeerd, de Wu Tang Dunk is vet. Maar ik kan me alleen maar herinneren dat de heren van de Wu in Wallabees rond slofte. Maar dat is wellicht mijn romantische beeld van het verleden dat ik heb. En komt het misschien doordat ik zelf de Wallabees onder mijn baggy denims rockte luisterende naar hun muziek. Maar wat het ook is. Feit is, deze en de andere kleur van de Wu Wear x Clarks drop liggen gewoon nog op stock bij END. dus haal ze. Het zijn gewoon Clarks Wallabee Boots in een vet kleurtje met een subtiel Wu Tang logootje erop. Dit kan niet mis gaan.

Tags from the story