Danner Boots Mountain Light Overton Boots

Danner Boots Mountain Light Overton Header

Man man man, dit is wel de overtreffende trap van rugged hoor. Ook wel lekker dat een label zo Americana als Danner het makkelijkst voor ons te halen is bij een shop zo Brits als Stuarts. Maar dat geheel terzijde. Deze Danner Boots zijn van het Mountain Light Overton model. Een uitermate geschikte boot voor het heftigere werk. Een Vibram kletterlift zool moet daarop een schoen gemaakt vanuit 1 lap leder. En uiteraard is deze schoen gevoerd met Gore-Tex. Wat dan je voeten weer onder alle heftige omstandigheden droog zou moeten houden. De veteroogjes zijn solide d-rings en uiteraard strik je de boots met rope laces.

Yes dit geheel is Made in the USA, schijnt nog steeds wel een ding te zijn in rugged footwear. Maar tegelijkertijd is het voor iets wat Americana uitstraalt ook wel fijn dat het American made is. Anders is het helemaal zo vreselijk Chevrolet Matiz. Lekker kleurtje ook wel van de boots. Prijs, tjsa, heftig maar niet eens overdreven gek voor een schoen met zo’n perfecte afwerking. Zoals gezegd, je haalt ze bij Stuarts.

0 replies on “Danner Boots Mountain Light Overton Boots”