Denham Razor GRMA

Denham Razor GRMA Header

Denham is een van de fijnste denim labels van het moment. Serieus, zonder Denham zou er haast geen denim meer in mijn kast liggen momenteel. Natuurlijk heb ik nog wat LVC meuk, wat Lee 101 spul en een briljante Naked & Famous x Baretta x Ceizer. Maar de rest is allemaal Denham. En ook allemaal van het Razor model. I know, de Bolt wordt alom geprezen vanwege de fit, maar ik ben niet graatmager noch ultra buffed. Dus voor mij is de Razor de broek der broeken.

En nu dropt Denham in de nieuwste collectie deze heerlijke Razor van een prima lap Candiani. Uiteraard komt deze met Golden Rivets en heeft die een verdomd lekkere washing. Ik heb twee rauwe varianten van deze en een verwassen versie en ze zijn allemaal top. Deze versie met die versleten plekken en gaten erin is gewoon top. Scheelt toch al gauw weer 5 jaar een broek rocken. Je haalt deze Razor GRMA gewoon bij Denham uiteraard.