Fred Perry Anorak

Fred Perry Anorak Header

Ik weet niet beter of een jas als deze heet een Anorak. Natuurlijk weet ik lang niet alles en kan ik het hier helemaal mee mis hebben. Kan natuurlijk komen door het feit dat er geen capuchon aan deze jas zit, dat het dan formeel geen Anorak is. En wellicht heeft Fred Perry deze ja dan een prima naam gegeven. Hoewel Half Zip Utility Jacket nou weer niet echt makkelijk je strot uit rolt.

Deze jas van Fred Perry verwacht ik de komende maanden wel wat vaker in de uitvakken van het land tegen te komen. Als er ergens een club mensen op een Utility Jacket zitten te wachten is het wel in het uitvak. Die zak voorop is dan ideaal voor je fakkels. Want geen pyro geen feest. Ik spotte de jas bij Stuarts London. Dus mocht je op zoek zijn naar een net niet Anorak, dan weet je nu waar je moet zijn.