GANT Fairisle Crewneck

GANT Fairisle Crewneck

Yes, het is weer november. De Pumpkin Spice is net niet meer verkrijgbaar bij de Starbucks en dus gaan we bijna de wintermaanden in. Je mag je Fairsisle Crewnecks weer uit de kast halen. Daar komt het dan zeg maar op neer. En mocht je nog geen Fairisle Sweaters hebben, no worries. GANT heeft namelijk wel een juweeltje in de collectie. Welke je dan weer gewoon bij de Bijenkorf op de kop kan tikken.

Zo kan ook jij deze maanden helemaal Kiel James Patrick gaan. Moet je alleen nog een corduroy broek op de kop tikken, wat Duckboots en wellicht nog een buffalo check flannel. Maar wellicht daarover later nog meer. Tot die tijd kan je wel al een begin maken met deze sweater. Welke het ook echt prima doet op een raw denim met een goed paar boots eronder. Bij de Bijenkorf koop je die dus.

GANT Fairisle

 

Tags from the story