Levi’s Trucker Flannel-Lined

Levis Trcuker Flannel Header

Bam, gooit Mr Porter daar even een heerlijke gevoerde Trucker van Levi’s het net op. Onlangs las ik een prima item over de denim jacket en de Trucker jacket. Benamingen van jassen die vaak hand in hand gaan terwijl lang niet iedere denim jacket een Trucker jacket is. En omgekeerd idem dito. Het hele item vind je terug op Primer Magazine. Het toeval wil dat na het lezen van dat item ik deze jas spotte.

En ja dit is een overduidelijke denim Trucker Jacket van Levi’s. Maar wel een met een kleine twist. De Trucker van Levi’s is gevoerd met wat Flannel. En laat dat nu eens een zeer welkome toevoeging aan deze jas zijn in tijden dat het rond de 6 graden is buiten. Rock hier nog wel een flannel shirt en een dikke gebreide crewneck onder, anders heb je het alsnog koud. Ik spotte de jas bij Mr Porter.

Tags from the story
,