New Balance WSX90TXA

New Balance WSXTXA Header

New Balance heeft met de X90 wel een heerlijk schoentje in huis. Dit is een van de weinige New Balance modellen waarbij ik niet denk, jammer dat het geen Made in the USA of UK versie is. Wellicht komt het door die high tech achtige stijl van deze schoen. Met die naadloze mesh toebox enzo.

De schoen smoelt gewoon goed. Het gros van de Made in Asia lijn van New Balance is wat anders, wat vreemd met betrekking tot de shape. Maar bij deze X90 lijkt alles gewoon te kloppen. Het enige minpunt is dat New Balance doet wat ieder label altijd doet. De vetste colorway gooien ze weer in een Women’s only paartje. Serieus, kunnen ze dit allemaal nu niet eens gewoon afleren? Klein pluspuntje, de dames maatserie gaat wel tot een UK9, dus veel lui kunnen deze gewoon bij END. gaan halen.